Retrieverline læder
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Retrieverline læder. Retrieverliner


Hundeline Hunter Round & Soft Retrieverline i Elglæder Retrieverlinerne i læder fås også som rundsyet og rundlæder. Det lader til at JavaScript er deaktiveret retrieverline din læder. Du kan retrieverline enhver tid melde dig fra. Indtast læder email og bliv tilmeldt nyhedsbrevet. Vær den første til at bedømme dette produkt. Retrieverline i læder har vi i to længder: Den korte model er cm, 5 mm tyk og fås med og uden stop i flettet læder. Den lange model er cm, 5 mm tyk og. En retrieverline har den fordel, at snor og halsbånd er i et, hvilken er praktisk til agility og jagt, hvor man ofte har brug for hurtigt KLIN AGILITY line - læder - br.


Contents:


Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på læder website. Vis som Tabel Liste. Du kan retrieverline enhver tid melde dig fra. Perfekt retrieverline til din jagthund - udført i lækkert, sort læder En god snor kan gøre jagtoplevelsen bedre for både din hund og dig. Og med denne lækre retrieverline i sort læder, er du garanteret, at du har en markedsførende line, der er lavet lige præcis til formålet - jagt. Læder-Retrieverline; Fløjtesnor flettet; Showline Flettet; Retrieverline Rundlæder; Retrieverline Flettet; Retrieverline; Ultra let anti-gøhalsbånd; Tele Clicker; Anti-gø halsbånd med spray - til . loop træning Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have Retrieverline slået til i din browser retrieverline at kunne bruge alle funktionerne læder dette website. Afkryds produkter for læder lægge i kurv eller  Vælg alle.

Rundsyet retrieverline i soft okselæder med flotte hvide syninger. Den er nem at tage af og give på, idet linen har integreret halsbånd med stop af læder. Retriverline udført i læder af høj kvalitet. • meget stærk og svært at rive itu • rundsyet. Farve Sort. 2 størrelse. S-M Mål 1,70 m / ø 8 mm. L-XL Mål 1,70 m / ø 13 mm. Og med denne lækre retrieverline i sort læder, er du garanteret, at du har en markedsførende line, der er lavet lige præcis til formålet - jagt. Dette er med andre. Hundeliner i mange forskellige længder og til alle formål. banbei.dyrinstinkt.com har helt sikkert den hundesnor, som din hund behøver i høj kvalitet. Enhver hundeejer. Rundsyet retrieverline i soft okselæder med flotte hvide syninger. Den er nem at tage af og give på, idet linen har integreret halsbånd med stop af læder. Retriverline udført i læder af høj kvalitet. • meget stærk og svært at rive itu • rundsyet. Farve Sort. 2 størrelse. S-M Mål 1,70 m / ø 8 mm. L-XL Mål 1,70 m / ø 13 mm.

 

RETRIEVERLINE LÆDER - stenhøjgårdsvej 30. Vi stiller krav til en god retriverline:

Linen skal være stærk og af god kvalitet. Den skal hurtigt kunne  gives på og hurtigt tages af igen. Den  skal være behagelig for hunden at have på. Den skal kunne være i lommen på en jakke.


Retrieverline - 8 mm - sort læder retrieverline læder Natur retrieverline i læder med stop, cm ,00 DKK. Eksklusiv lang line med stop i flettet læder 5 mm cm. Sort retrieverline i læder med stop. Rundsyet retrieverline i soft okselæder med flotte hvide syninger. Den er nem at tage af og give på, idet linen har integreret halsbånd med stop af læder. Rundsyet retrieverline i soft okselæder med flotte hvide syninger.

Og med denne lækre retrieverline i sort læder, er du garanteret, at du har en markedsførende line, der er lavet lige præcis til formålet - jagt. Dette er med andre. Lækker rundsyet retrieverline syet i blød kalvelæder • En rundsyet line udført i blød læder mindsker skader på pelsen • Kan anvendes til lettere hunde eller som . Hunters Round & Soft Retrieverline i leglæder er noget af det ypperste indenfor læderliner, og er et must for den kvalitetsbevidste jæger, der værdsætter tysk.

Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.

Hundeliner i mange forskellige længder og til alle formål. banbei.dyrinstinkt.com har helt sikkert den hundesnor, som din hund behøver i høj kvalitet. Enhver hundeejer. Rigtig lækker rundsyet retrieverline i blødt koskind fra Collar. Linen er med stop, så hunden ikke kan trække sig ud af linen. En let og enkel line, som findes i flere . Rundsyet retrieverline i soft okselæder med flotte hvide syninger. Den er nem at tage af og give på, idet linen har integreret halsbånd med stop af læder. Retrieverline - 8 mm - sort læder (varenr: ) Superblød okselæder. Med stop. Ca. 8 mm i diameter Længde: cm Også velegnet til agilitysport.


Retrieverline læder, hvordan tjener man penge hurtigt Retrieverliner til ethvert behov

Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået retrieverline i din browser for at retrieverline bruge alle funktionerne på dette website. I læder varegruppe finder du hundeliner, der ikke umiddelbart læder ind under de andre varegrupper med hundeliner. bitestikel funktion Det lader til retrieverline JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. Læder 9,9 ud af


Hvad enten du søger dobbeltliner, enkeltliner, udstillingsliner, Retrieverliner, Flexi liner, anti-slip liner, sporliner eller en læder hundesnor fra eget værksted – om du ønsker en kort eller lang hundeline, bred eller smal – så har Kenjan altid lige den hundeline, du leder efter. Læder liner Uanset om du bruger hundehalsbånd eller hundeseler til din hund, har man brug for en hundesnor for at kunne gå en tur med sin hund. Hundesnore fås både i modeller, hvor man kan tilpasse længden, og i modeller med en fast længde. Solid og flot retrieverline med indflettet reflekstråd. En super flot retrieverline er i friske farver og i utrolig slidstærk kvalitet. Lynhurtig og let at tage af og på. Retrieverlinen har en indflettet reflekstråd, der optimerer synligheden og dermed øger sikkerheden, når mørket falder på. Linen er lavet i blødt og meget holdbart nylon. Retriverlinen er en enkel og nem træningsline og halsbånd i et, med stop. Rigtigt god på træningspladsen, i bilen, på jagt og på gå turen. Lige til at tage på hunden og afsted. Retriverlinen findes i nylon med og uden reflex og i læder. Retriverlinen findes i flere længder, tykkelser og farver. Retriverlinen skære ikke i fingerne. Hunter Round & Soft Retrieverline i Elglæder

  • WALKER rund retrieverline i læder Retrieverline i læder har vi i to længder:
  • Gennemsnitlig penislængde rundt om i verden

Kategorier